Technologas (-ė) - kokybei
Darbo pobūdis
Naujų gaminių receptūrų kūrimas ;
Technologinių gamybos problemų sprendimas;
Technologinio proceso priežiūra, kontrolė ir optimizavimas;
Žaliavos ir gaminių kokybės kontrolė;
Darbo procesų ir gamybos užduočių tinkamas vykdymas bei kontrolė.
Reikalavimai darbuotojui
Darbo patirtis maisto pramonėje;
Sugebėjimas vadovauti, dirbti komandoje;
Motyvacija, bendravimas, atsakingumas ir sąžiningumas;
Maisto technologo išsilavinimas;
Anglų arba vokiečių kalbos mokėjimas.
Įmonė siūlo
Konkurencingą darbo užmokestį;
Darbą stabilioje įmonėje;
Įdomią darbo patirtį ir karjeros galimybes;
Profesinio ir asmeninio tobulėjimo galimybes;
Profesionalią, į rezultatus orientuotą, draugišką komandą.
Vertybės
Kompetencijų reikalavimai
Darbo vietos nuotraukos

Lietuvos ir Norvegijos uždaroji akcinė bendrovė „Norvelita" yra itin dinamiška, sėkmingai priimanti iššūkius žuvų perdirbimo įmonė, kurioje yra atliekami lašišų rūkymo, pjaustymo, pakavimo procesai. Įmonė nuolat investuoja į įrangos modernizavimą, darbuotojų mokymą, o tai gerina produkcijos kokybę, suteikia galimybę augti ir tobulėti.
Numatyti papildomi priedai už efektyvų darbą
Ant: 08:00 - 17:00
Tre: 08:00 - 17:00
Ket: 08:00 - 17:00
Pen: 08:00 - 17:00