
Bendrovėje saugomos ir puoselėjamos lietuviškos duonos kepimo tradicijos. Prieš daugiau kaip keturis dešimtmečius įmonės technologų įdiegtas ir ištobulintas duonos kepimo procesas šiandien kinta nedaug. Naudojant senolių patikrintą tradicinę duonos tešlos ruošimo technologiją gamyba trunka apie 24 val. Todėl natūraliai išrauginta bei originalios receptūros duona, kurią mėgsta klaipėdiečiai bei vakarų Lietuvos gyventojai, yra itin malonaus skonio. Geriausias duonkepystės tradicijas puoselėjantys patyrę UAB „Klaipėdos duona“ darbuotojai išsaugojo tai, kas vertingiausia – natūralumą. Pagal tradicinę technologiją ruošiamai duonai, nenaudojami konservantai bei kiti maisto priedai.
Apie įmonę
Maisto pramonė
1994-05-11
179
1653 € (ant popieriaus, BRUTO)
18 867 684 €
1 949 321 €
Darbo skelbimai
Įmonė šiuo metu aktyvių darbo skelbimų neturi. Žemiau pateikiame kitus aktualius darbo skelbimus.
Pagal dienos gamybos/fasavimo planą ir medžiagų likučius gamyboje, pateikti tiekimo sandėliui žaliavinių, pakavimo ir pagalbinių medžiagų užsakymą. Priimti, suženklinti ir pervežti į medžiagų laikymo ...
„Voodoo“ personalo paieškos ir atrankos agentūros klientė – logistikos įmonė, gyvuojanti ir sėkmingai vykdanti veiklą nuo 2007 metų. Įmonė teikia vietinius ir tarptautinius dalinių krovinių pervežimus...