KEY ACCOUNT MANAGER FOR HORECA
5 / 5 (įvertino 1)
Darbo pobūdis
• Develop and maintain business relationship with Key Accounts (HoReCa channel)
• Plan, organize and achieve Company‘s sales targets, advising, improving and expanding the Key Accounts potential
• Agree on sales activities and coordinate the preparation of the contracts, as well as their harmonisation and performance control
• Monitor and analyse market data, prepare competitive tenders
Reikalavimai darbuotojui
• At least 2 years experience in Key Account Manager‘s position in FMCG would be an advantage
• Goal orientation, proactivity, strong communication and negotiation skills
• Very good PC and analytical skills
• University degree
• Fluent Lithuanian and very good English
Reikalaujamos kalbos
Lietuvių
Anglų
Įmonė siūlo
Numatyti papildomi priedai už efektyvų darbą
Vertybės
Kompetencijų reikalavimai

„Kalnapilio“ alaus darykla nenutrūkstamai dirba nuo 1902 metų. „Kalnapilio“ darykloje verdama apie 40 alaus rūšių. Vidutiniškai per metus sukuriami 24 nauji alus receptai. „Kalnapilio” darykloje per metus išverdama 100 000 000 litrų alaus.
Numatyti papildomi priedai už efektyvų darbą

„Kalnapilio“ alaus darykla nenutrūkstamai dirba nuo 1902 metų. „Kalnapilio“ darykloje verdama apie 40 alaus rūšių. Vidutiniškai per metus sukuriami 24 nauji alus receptai. „Kalnapilio” darykloje per metus išverdama 100 000 000 litrų alaus.