Maisto gamybos Technologas
5 / 5 (įvertino 1)
Darbo pobūdis
• Technologinio proceso kontrolė ir tobulinimas;
• Naujų produktų kūrimas ir įgyvendinimas;
• Receptūrų ruošimas;
• Gamybinės technologinės dokumentacijos rengimas ir priežiūra;
• Gamybos procesų ir technologinių rodiklių analizė;
• Gaminamos produkcijos savikainų skaičiavimas;
• Perkamų žaliavų atranka ir vertinimas.
Reikalavimai darbuotojui
• Aukštesnysis/Aukštasis išsilavinimas (maisto pramonės technologija/maisto inžinerija)
• Analogiško darbo patirtis maisto pramonės įmonėje (būtų privalumas) ;
• Maisto pramonės technologinių procesų išmanymas;
• Puikios lietuvių, geros anglų kalbų žinios (rusų kalbos pagrindai – privalumas);
• Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai ( MS Excel, MS Word);
• Atsakingas požiūris į darbą, kūrybiškumas, iniciatyvumas, komunikabilumas, domėjimasis naujovėmis;
• RVASVT išmanymas.
Įmonė siūlo
• Galimybes asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui realizuojant savo žinias ir įgūdžius dirbant su išskirtinės kokybės produktais;
• Laisvę kūrybai, iniciatyvoms;
• Visas darbui reikalingas priemones.
• Esant būtinybei, apgyvendina.
Numatyti papildomi priedai už efektyvų darbą
Vertybės
Kompetencijų reikalavimai

Be vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo veiklos bendrovė augina žuvis, šildymo sezono metu tiekia šiluminę energiją Baisogalos mstl., Pakiršinio, Vainiūnų kaimų gyventojams ir įstaigoms, prižiūri daugiabučių namų šildymo sistemas
014 metais UAB "Baisogalos bioenergija" pradėjo naują veiklos kryptį - Afrikinių šamų (lot. Clarias gariepinus) auginimą, perdirbimą bei produktų paruošimą prekiniu ženklu ŽUVĖJA.
Per kelerius metus ŽUVĖJA asortimentas išsiplėtė - gaminama švieži, rūkyti, džiovinti, konservuoti gaminiai.
Numatyti papildomi priedai už efektyvų darbą

Be vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo veiklos bendrovė augina žuvis, šildymo sezono metu tiekia šiluminę energiją Baisogalos mstl., Pakiršinio, Vainiūnų kaimų gyventojams ir įstaigoms, prižiūri daugiabučių namų šildymo sistemas
014 metais UAB "Baisogalos bioenergija" pradėjo naują veiklos kryptį - Afrikinių šamų (lot. Clarias gariepinus) auginimą, perdirbimą bei produktų paruošimą prekiniu ženklu ŽUVĖJA.
Per kelerius metus ŽUVĖJA asortimentas išsiplėtė - gaminama švieži, rūkyti, džiovinti, konservuoti gaminiai.